اضافه شدن بخش های مربوط به "برنامه کنفرانس" و "اسامی سخنرانان و ارائه دهندگان شفاهی" و "نشست های تخصصی"به سایت کنفرانس
به اطلاع پژوهشگران گرامی می رساند بخش های مربوط به "برنامه کنفرانس" و "اسامی سخنرانان و ارائه دهندگان شفاهی" و "نشست های تخصصی" به سایت کنفرانس اضافه شده است.
لطفا برای اطلاع از جزییات آنها به صفحه مربوط به آن مراجعه فرمایید.

more2018-08-25Voting is5 time

استقبال از شرکت ها و فعالان در حیطه مهندسی ژئوتکنیک زیست محیطی
بدین وسیله به اطلاع می رساند نخستین کنفرانس ملی ژئوتکنیک زیست محیطی از تمامی شرکت ها و فعالان در حیطه علم ژئوتکنیک زیست محیطی دعوت به عمل می آورد تا با شرکت در کنفرانس و برپایی غرفه های نمایشگاهی به نمایش محصولات خود بپردازند.

more2018-08-18Voting is0 time

ثبت نام پژوهشگران، دانشجویان و اساتید در کنفرانس ملی ژئوتکنیک زیست محیطی
به اطلاع می رساند با توجه به اینکه مهلت ارسال مقالات به اتمام رسیده است اما کنفرانس ملی ژئوتکنیک صمیمانه از تمامی دانشجویان، پژوهشگران و اساتید گرامی دعوت می کند تا در این رویداد شرکت کنند تا شاهد سخنرانی ها و مقالات عرضه شده در این رویداد باشند و با اشتراک تجربیات و نظرات خود گامی هرچند کوچک در زمینه علم ژئوتکنیک زیست محیطی برداشته شود.( برای اطلاع از نحوه ثبت نام ادامه خبر را بخوانید.)

more2018-08-11Voting is0 time

(مهم) اطلاعیه جدید در مورد نخستین کنفرانس ژئوتکنیک زیست محیطی
به اطلاع می رساند طبق تصمیم دبیران محترم کنفرانس، تاریخ های مهم کنفرانس جهت ارسال مقاله و ثبت نام فردی و گروهی تمدید گردید. لطفا برای اطلاع از تاریخ های جدید به صفحه تاریخ های مهم مراجعه فرمایید.

more2018-04-24Voting is1 time

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر