اطلاعیه مهم در مورد تغییر زمان برگزاری کنفرانس

به اطلاع می رساند طبق تصمیم دبیران کنفرانس، با توجه به تداخل زمانی نخستین کنفرانس ملی ژئوتکنیک زیست‌محیطی با یازدهمین کنگره بین‌المللی مهندسی عمران در دانشگاه تهران و تغییر تاریخ کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام و بنا به درخواست پژوهشگران گرامی، زمان برگزاری نخستین کنفرانس ملی ژئوتکنیک زیست‌محیطی به 12 و 13 شهریورماه 1397 موکول گردید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاریخ کنفرانس به صفحه مربوط به تاریخ‌های مهم (اینجا کلیک کنید) مراجعه فرمایید. همچنین می توانید سوالات خود را به دبیرخانه به آدرس conf.geoenv1@gmail.com ارسال نمایید.

باتشکر،

دبیرخانه کنفرانس